Založ si blog

Trestné oznámenia na Slovenskú akadémiu vied

PROJECT

SAVE THE WORLD

„Len ak sa oslobodíme spod vplyvu autorít, môžeme dosiahnuť to, čo tieto autority považujú za nemožné.“

Zostrojili sme zariadenie, ktoré je schopné produkovať viac energie, než jej spotrebuje a funguje v praxi, ale narazili sme na najúčinnejší odpor zo strany vedcov, totiž ignoráciu.

Najrýchlejšou a najúčinnejšou cestou pre vývoj tohto zariadenia a jeho následné uvedenie do bežnej praxe je prinútiť vedecké inštitúcie, aby na tomto procese spolupracovali.

Zákon nám umožňuje takéto vynútenie, pretože:

Podľa § 285 trestného zákona – Všeobecné ohrozenie

  • Kto z nedbanlivosti spôsobí alebo zvýši všeobecné nebezpečenstvo, alebo sťaží jeho odvrátenie alebo zmiernenie, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok.

Dňa 04.03.2018 som informoval o tomto objave Slovenskú akadémiu vied a žiadal som o možnosť odprezentovať moje zariadenie, aby odborníci mohli sami posúdiť, že toto zariadenie v praxi naozaj funguje.

Dodnes som sa nedočkal žiadnej reakcie a tak podávam trestné oznámenie, aby som prinútil túto ctihodnú inštitúciu financovanú z našich daní posúdiť funkčnosť zariadenia, ktoré má potenciál vyriešiť problematiku škôd vznikajúcich na životnom prostredí využívaním fosilných palív.

Počas vyšetrovania tohto prípadu budem môcť predložiť dôkazy ktoré mám k dispozícii, teda funkčný model a prinútiť tak túto inštitúciu, aby sa konečne začala zaoberať riešením, ktoré podľa nich vôbec nie je možné.

Na toto zaradenie som podal žiadosť o udelenie patentu, ktoré bolo na úrade priemyselného vlastníctva zaevidované dňa 03.01.2018  pod značkou PP 2 – 2018 s názvom: Zariadenie využívajúce na pohon účinky odstredivej sily.

Som členom výkonného výboru Občianskeho Združenia ALEXU – na pomoc deťom a prírode http://www.alexu.sk/

Som tiež autorom knihy „Rovnica sveta“, ktorá je vybavená netradičným dizajnom a ktorá je písaná formou fiktívneho príbehu pre jej ľahšie čítanie a pochopenie a obsahuje ďalšie objavy, ktoré sa mi pomocou tejto takzvanej Rovnice sveta podarilo urobiť.

http://www.topky.sk/cl/100278/1692183/Je-prvy-na-svete–Slovensky-spisovatel-sokuje-tajomnou-pyramidou–vie-zodpovedat-vsetky-otazky

Ziskom z predaja tejto knihy financujeme projekty OZ ALEXU a tiež vývoj a výrobu predmetného vynálezu.

https://rovnica-sveta2.webnode.sk/

Ak sa chcete zapojiť do tohto projektu, alebo len sledovať, ako sa bude táto záležitosť ďalej vyvíjať, môžete sa zaregistrovať do skupiny klub 2012, kde budeme zverejňovať informácie o napredovaní v tejto veci.

https://www.facebook.com/groups/126598297492479/

Náš svet je chorý, pretože je napadnutý vírusom hlúposti a paradoxne tento vírus šíria práve tí, ktorý by ho mali liečiť, teda naša vedecká elita a učitelia na našich školách.

Tento projekt je založený ako reakcia na aroganciu vedeckej elity našej spoločnosti pre tých, ktorí sa už nechcú nechať ohlupovať a obmedzovať takzvanými autoritami a podriaďovať sa ich tvrdeniam o tom, čo je správne či nesprávne, alebo čo je možné či nemožné.

A tu je predmetné trestné oznámenie:

Generálna prokuratúra                                  dňa: 25.04.2018
Slovenskej republiky, Štúrova 2,                           Pavol Nemeš
812 85 Bratislava                                                     

 

Vec:  Trestné oznámenie pre trestný čin všeobecného ohrozenia podľa § 285 trestného zákona – Všeobecné ohrozenie

  • Kto z nedbanlivosti spôsobí alebo zvýši všeobecné nebezpečenstvo, alebo sťaží jeho odvrátenie alebo zmiernenie, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok.

Vážené dámy a páni,

Objav, ktorý sa mi podarilo urobiť predstavuje možnosť radikálne znížiť škody vznikajúce na životnom prostredí využívaním fosilných palív.

Slovenská akadémia vied ignoráciou tohto objavu v presvedčení, že také niečo jednoducho nie je možné, sa dopúšťa trestného činu všeobecného ohrozenia z nedbanlivosti podľa § 285 ods. 1 trestného zákona.

Odôvodnenie:

Dokázaním toho, že odstredivá sila predstavuje výkon sa mi podarilo vyvrátiť tvrdenie fyzikov o tom, že odstredivá sila je len akousi zdanlivou silou a teda že túto silu nie je možné využívať na pohon zariadení, či už sú to dopravné prostriedky, alebo generátory na produkciu ekologicky čistej elektrickej energie.

Tieto dôkazy sú k dispozícii na predloženie a posúdenie tak v praxi, ako aj v simulačnom programe.

Slovenská akadémia vied ignoruje moje snahy o konzultáciu tohto objavu, preto som zo zákona povinný podať toto trestné oznámenie, keďže zo zákona vyplýva, že ak mám, alebo viem o možnosti, ako zmierniť škodlivé dopady na životné prostredie a neurobím to, dopúšťam sa trestného činu všeobecného ohrozenia.

Najúčinnejšou a najrýchlejšou cestou, ako presadiť tento môj objav v praxi je práve získanie stanoviska a potvrdenia zo strany odborníkov, že sa naozaj jedná o možnosť takúto technológiu využívať.

Pavol Nemeš

Prelom v boji s pandémiou, alebo ako sa dá ukončiť lockdown bezpečne.

12.02.2021

Predstavte si, že pred cestou do školy, práce, alebo aj na spoločenské podujatie, či do reštaurácie si nasadíte ochranné rúško, ktoré dokáže odhaliť vírus Covid 19 vo Vašom dychu. Stačí vybaviť ochranné rúško, alebo respirátor indikačnou látkou tak, že vírus bude zistený v dychu človeka a podobne, ako to je pri antigénových testoch. V prípade ak je osoba [...]

Vyvrátenie zákona o zachovaní energie?

31.05.2020

Podarilo sa nám to, čo takmer všetci považujú za nemožné? Paradoxne sme mali riešenie priamo pred očami. Posúďte sami, či táto nová technológia znamená energiu zadarmo pre každého. V tomto krátkom videu je vysvetlený princíp fungovania: https://www.youtube.com/watch?v=SV2IARAOoZc&feature=youtu.be

Čo sa učí na našich školách a čo je realita.

19.05.2020

Ak chcete zistiť ako to je s odstredivou silou, pravdepodobne natrafíte na podobné tvrdenie: Jedným z prominentných vinníkov, zodpovedných za zmätky spojené s odstredivou silou, je aj zakladateľ modernej kozmonautiky Wernher von Braun. Ten vysvetľoval pohyb družíc po kruhových dráhach rovnováhou medzi odstredivou a gravitačnou silou. Nuž, aj géniovia majú slabšie chvíľky. [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 10:05

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 116697x
Priemerná čítanosť článkov: 3432x

Autor blogu

Kategórie