Založ si blog

Titanic sa potápa a my v podpalubí robíme párty.

Naša planéta to má zrátané a my sa správame ako by sa nás to netýkalo, pritom stačí naozaj málo, aby sme ju zachránili, kým sa ešte dá.

Predstavte si, že reálne a jednoduché riešenie máme priamo pod nosom, ale tí najvzdelanejší odborníci tak silno podliehajú svojmu presvedčeniu o svojej neomylnosti a nedotknuteľnosti fyzikálnych zákonov, že takéto riešenie pokladajú jednoducho za nemožné.

Pritom fyzikálne zákony o ktorých je reč patria do učebnej osnovy na základných školách, takže takémuto poukázaniu na chyby v nich by mal rozumieť dokonca žiak základnej školy.

Odpovedzte si na jednoduchú otázku:

Zostanete na poslednej párty až kým sa bude dať a budete sa spoliehať na to, že vedecká elita našej spoločnosti vyrieši problém s otepľovaním našej planéty, alebo sa pokúsite zamyslieť sa nad ponúkaným riešením a posúdite, či je aspoň trošku reálne a pričiníte sa o to, aby sme ho mohli realizovať?

Toto je presne ten bod, kedy sa rozhoduje, koľko nešťastí a katastrof sa ešte musí udiať, kým sa zobudíme a zoberieme to do vlastných rúk.

Elán v skladbe Dresy spieva:

„Tak oblečte si dresy, keď sme takto v kope, aby bolo jasné, kto za koho kope….“

Takže môžete pohodlne zostať sedieť a sledovať či sa nám to podarí, alebo si vyhrnúť rukávy a pustiť sa do práce s nami.

Ako to môžete urobiť?

Máte možnosť, alebo poznáte niekoho, kto má možnosť zostrojiť generátor popisovaný na stránke na ktorú odkaz je na konci tohto článku? Ak áno, dajte nám vedieť.

Ďalej môžete byť nápomocný šírením – zdieľaním týchto informácií, alebo jednoducho podporíte naše snahy zakúpením si knihy „Rovnica sveta“, aby sme mohli sami vyrobiť a vyvíjať tento generátor.

Poprípade ak ste fyzik, alebo poznáte nejakého fyzika, ktorý bude ochotný zaoberať sa touto problematikou, bolo by veľmi nápomocné, ak by súhlasil s konzultáciou k tomuto riešeniu.

Na tejto stránke nájdete objasnené tak, aby tomu každý rozumel, ktoré fyzikálne zákony sú chybné a čo to znamená, teda okrem iného aj to, že je možné a nakoniec aj pomerne jednoduché zostrojiť zariadenie, ktoré je schopné produkovať ekologicky čistú energiu a to v akomkoľvek potrebnom množstve a to najdôležitejšie: bezkonkurenčne lacno:

https://rovnica-sveta2.webnode.sk/projekty/

Prelom v boji s pandémiou, alebo ako sa dá ukončiť lockdown bezpečne.

12.02.2021

Predstavte si, že pred cestou do školy, práce, alebo aj na spoločenské podujatie, či do reštaurácie si nasadíte ochranné rúško, ktoré dokáže odhaliť vírus Covid 19 vo Vašom dychu. Stačí vybaviť ochranné rúško, alebo respirátor indikačnou látkou tak, že vírus bude zistený v dychu človeka a podobne, ako to je pri antigénových testoch. V prípade ak je osoba [...]

Vyvrátenie zákona o zachovaní energie?

31.05.2020

Podarilo sa nám to, čo takmer všetci považujú za nemožné? Paradoxne sme mali riešenie priamo pred očami. Posúďte sami, či táto nová technológia znamená energiu zadarmo pre každého. V tomto krátkom videu je vysvetlený princíp fungovania: https://www.youtube.com/watch?v=SV2IARAOoZc&feature=youtu.be

Čo sa učí na našich školách a čo je realita.

19.05.2020

Ak chcete zistiť ako to je s odstredivou silou, pravdepodobne natrafíte na podobné tvrdenie: Jedným z prominentných vinníkov, zodpovedných za zmätky spojené s odstredivou silou, je aj zakladateľ modernej kozmonautiky Wernher von Braun. Ten vysvetľoval pohyb družíc po kruhových dráhach rovnováhou medzi odstredivou a gravitačnou silou. Nuž, aj géniovia majú slabšie chvíľky. [...]

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 116803x
Priemerná čítanosť článkov: 3435x

Autor blogu

Kategórie