Založ si blog

Technológia z iného sveta – pokračovanie.

Aké ťažké je presadiť nový objav zisťujeme stále znova na reakciách odborníkov na naše žiadosti o stanovisko.

Odborníci sa jednoducho vyhýbajú priamej odpovedi na jednoduchú otázku.

Profesor Mojžiš bol ešte ochotný zaujať stanovisko k našim prvým dvom simuláciám, ktoré pracujú v rozpore so zákonom o pôsobení síl sa vyjadril, že sa nám podarilo nájsť chybu v simulačnom programe.

My sme následne vytvorili podľa simulácií modely, ktoré fungujú v praxi a teda dokazujú, že aj simulácie pracujú správne.

Jedná sa o nový druh pohonu, ktorého funkčnosť stavia na hlavu hneď niekoľko fyzikálnych zákonov vrátane zákona o zachovaní energie a predsa, alebo práve preto sa fyzici bránia zaujať k tomuto objavu stanovisko.

Predmetné simulácie a videá modelov sme zaslali na Žilinskú univerzitu. Dočkali sme sa síce stanoviska, ale posúďte sami, či je normálne, aby sa odborníci takto alibisticky vyjadrovali k danej problematike.

Chceli sme, aby posúdili fakty, ktoré potvrdzujú v praxi nesprávnosť záverov vyplývajúcich zo zákona o pôsobení síl, ale dočkali sme sa len potvrdenia stanoviska, ktoré sme dostali od profesora Mojžiša, takže to, že simulácie pracujú v rozpore s fyzikálnymi zákonmi máme opätovne potvrdené, ale k praktickým dôkazom, že takéto zariadenie funguje a teda že simulácie pracujú správne vyjadrenie nie a nie dostať.

Vážený pán  Nemeš,

posielame Vám stanovisko  k Vašej žiadosti o konzultáciu od vedúceho Katedry fyziky Elektrotechnickej fakulty UNIZA pána prof. Pudiša, PhD.

Srdečne

kancelária rektora UNIZA

  1. Soviarová

www.uniza.sk

Dobry den,

tymto problemom sa zaoberalo viacero kolegov z Katedry fyziky. Zaver je, ze sa stotoznujeme s nazorom pana Martina Mojzisa ako uznavanej vedeckej kapacity v tomto odbore a nevznikol iny pohlad na tento rozpor.

S pozdravom prof. Ing. Dusan Pudis, PhD., veduci Katedry fyziky

18. september 2018 8:08, „Rektor ŽU“

 

Viacej informácií o tomto objave nájdete na tejto stránke a ak by ste vedeli o fyzikovi, ktorý je ochotný zaujať stanovisko, tak nám dajte vedieť. To by urýchlilo realizáciu výroby takýchto pohonov, ktoré sú niekoľkonásobne účinnejšie než doteraz používané pohony.

https://new-physics3.webnode.sk/projekty/

Pavol Nemeš                   pavolnemes@gmail.com

Prelom v boji s pandémiou, alebo ako sa dá ukončiť lockdown bezpečne.

12.02.2021

Predstavte si, že pred cestou do školy, práce, alebo aj na spoločenské podujatie, či do reštaurácie si nasadíte ochranné rúško, ktoré dokáže odhaliť vírus Covid 19 vo Vašom dychu. Stačí vybaviť ochranné rúško, alebo respirátor indikačnou látkou tak, že vírus bude zistený v dychu človeka a podobne, ako to je pri antigénových testoch. V prípade ak je osoba [...]

Vyvrátenie zákona o zachovaní energie?

31.05.2020

Podarilo sa nám to, čo takmer všetci považujú za nemožné? Paradoxne sme mali riešenie priamo pred očami. Posúďte sami, či táto nová technológia znamená energiu zadarmo pre každého. V tomto krátkom videu je vysvetlený princíp fungovania: https://www.youtube.com/watch?v=SV2IARAOoZc&feature=youtu.be

Čo sa učí na našich školách a čo je realita.

19.05.2020

Ak chcete zistiť ako to je s odstredivou silou, pravdepodobne natrafíte na podobné tvrdenie: Jedným z prominentných vinníkov, zodpovedných za zmätky spojené s odstredivou silou, je aj zakladateľ modernej kozmonautiky Wernher von Braun. Ten vysvetľoval pohyb družíc po kruhových dráhach rovnováhou medzi odstredivou a gravitačnou silou. Nuž, aj géniovia majú slabšie chvíľky. [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 116806x
Priemerná čítanosť článkov: 3435x

Autor blogu

Kategórie