Založ si blog

Nebezpečný koronavírus by mohol zachrániť Slovenskú ekonomiku.

Krátko pred zavedením opatrení proti šíreniu pandémie prejavila brnenská univerzita záujem o spoluprácu na realizácii prevratného vynálezu zo Slovenska.

Zmluvné strany zmluvu ešte nestihli podpísať a keďže nikto nevie ako dlho obmedzenia potrvajú, je tu šanca pre slovenské univerzity ak sa včas preberú.

Vynález sa týka nového druhu pohonu, ktorý dokáže veľmi efektívne znížiť spotrebu energie a je ho možné použiť tak na pohon strojov a zariadení, ako aj na pohon dopravných prostriedkov.

Už zostrojený funkčný prototyp v praxi dokazuje, že úspora energie je viac než 25% . Pritom tento prototyp využíva len časť svojho potenciálu.

Ak si uvedomíme čo takáto úspora energie globálne znamená, potom si môžeme urobiť obraz o tom, aký finančný prínos by mohol mať tento projekt pre Slovensko, ak by sa realizoval u nás.

Zostrojený prototyp poháňa kompresor a výsledky meraní sú jednoznačné. Slovenské univerzity sa k tejto technológii stavali skepticky v tom zmysle, že takýto pohon nemôže v praxi fungovať.

Brnenská univerzita si nás vypočula, preverili si funkčnosť a naše merania a poslali nám návrh zmluvy na spoluprácu.

Popis princípu fungovania tejto novej technológie aj s videami prototypov a tiež návrh zmluvy na spoluprácu brnenskej technickej univerzity si môžete pozrieť na tejto stránke:

https://nove-technologie.webnode.sk/

Je v našom záujme tento vynález realizovať čo najskôr a tak sa pokúsime osloviť znovu slovenské univerzity a v prípade, že sa rozhodnú s nami spolupracovať, mohol by tento vynález výrazne pomôcť slovenskej ekonomike, ktorá by to vzhľadom k vysokým stratám počas tejto krízy naozaj potrebovala.

Prelom v boji s pandémiou, alebo ako sa dá ukončiť lockdown bezpečne.

12.02.2021

Predstavte si, že pred cestou do školy, práce, alebo aj na spoločenské podujatie, či do reštaurácie si nasadíte ochranné rúško, ktoré dokáže odhaliť vírus Covid 19 vo Vašom dychu. Stačí vybaviť ochranné rúško, alebo respirátor indikačnou látkou tak, že vírus bude zistený v dychu človeka a podobne, ako to je pri antigénových testoch. V prípade ak je osoba [...]

Vyvrátenie zákona o zachovaní energie?

31.05.2020

Podarilo sa nám to, čo takmer všetci považujú za nemožné? Paradoxne sme mali riešenie priamo pred očami. Posúďte sami, či táto nová technológia znamená energiu zadarmo pre každého. V tomto krátkom videu je vysvetlený princíp fungovania: https://www.youtube.com/watch?v=SV2IARAOoZc&feature=youtu.be

Čo sa učí na našich školách a čo je realita.

19.05.2020

Ak chcete zistiť ako to je s odstredivou silou, pravdepodobne natrafíte na podobné tvrdenie: Jedným z prominentných vinníkov, zodpovedných za zmätky spojené s odstredivou silou, je aj zakladateľ modernej kozmonautiky Wernher von Braun. Ten vysvetľoval pohyb družíc po kruhových dráhach rovnováhou medzi odstredivou a gravitačnou silou. Nuž, aj géniovia majú slabšie chvíľky. [...]

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

Krišjanis Kariňš

Šéf lotyšskej diplomacie Kariňš odstupuje pre trestné stíhanie

28.03.2024 14:37

Lotyšská generálna prokuratúra rozhodla o začatí trestného stíhania v súvislosti s jeho výdavkami na leteckú dopravu vrátane využívania súkromných lietadiel.

Jana Bittó Cigániková

SaS kritizuje prerozdelenie peňazí v zdravotníctve, žiada zrušenie tzv. prerozdeľovacej vyhlášky

28.03.2024 14:36

Kompetenciu prerozdeľovať peniaze navrhuje presunúť na zdravotné poisťovne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 116046x
Priemerná čítanosť článkov: 3413x

Autor blogu

Kategórie