Založ si blog

Objav ktorý dokáže zvrátiť klimatické zmeny ! !!

„Len ak sa oslobodíme spod vplyvu autorít, môžeme dosiahnuť to, čo tieto autority pokladajú za nemožné.“

(Pavol Nemeš)

 

Paradoxom je, že naozaj jednoduché riešenie, ktoré dokáže vyriešiť problematiku otepľovania sa našej planéty naráža na chladnú ignoráciu tak odborníkov, ako aj médií a verejnosti.

Jedná sa pritom o objavenie chyby v jednom zo základných fyzikálnych zákonov a vo fyzike sa takýto objav nazýva fyzikálnou revolúciou.

Výsledky sú také neuveriteľné, že ich všetci odborníci, teda autority považujú jednoducho za nemožné.

Ide o dokázanie toho, že odstredivú silu je možné rozdeľovať a usmerňovať požadovaným smerom z čoho vyplýva, že je možné zostrojiť zariadenie, teda napríklad generátor, ktorý produkuje niekoľkonásobne viac energie, než jej je potrebné na pohon takéhoto generátora.

Takéto tvrdenie sa samozrejme zdá každému nereálne, ale pozrime sa na fakty:

1.- matematické prepočty potvrdzujú, že takéto zariadenie z matematického hľadiska funguje.

Pritom samotní fyzici tvrdia, že matematika je rečou fyziky, ale to zrejme len vtedy ak sa im to hodí a neodporuje to ich presvedčeniu o nedotknuteľnosti fyzikálnych zákonov, ktoré sú pre nich sväté.

Vypísal som dokonca odmenu 10 000.- Eur tomu, kto moje matematické prepočty vyvráti, ale doteraz sa nenašiel nikto, kto by dokázal, že som v prepočtoch urobil chybu.

2.- toto zariadenie funguje v simulačnom programe.

Vytvorili sme dve simulácie a predviedli sme ich profesorovi Mojžišovi z Univerzity Komenského, tu je citát z článku, ktorý bol publikovaný v januári 2014:

„Simuláciu navrhnutého modelu si pozrel aj fyzik Martin Mojžiš, ktorý pôsobí ako docent na Fakulte matematiky, fyziky a informatiky Univerzity Komenského. Aj keď priznáva, že simulácia pracovala v rozpore s Newtonovými zákonmi, nazdáva sa, že chyba bude v samotnom simulačnom programe.“

link na celý článok:

https://www.aktuality.sk/clanok/243692/revolucia-vo-fyzike-slovak-tvrdi-ze-objavil-perpetuum-mobile/

Medzitým sme vytvorili ďalšie dve simulácie, ktoré dokazujú, že simulačný program pracuje správne a aby sa predišlo podozreniam z podvodu, vypísal som odmenu 100 000.- eur za dokázanie toho, že sme nejakým spôsobom simulačný program manipulovali. Toto som si mohol dovoliť preto, že viem, že simulačný program sme nemanipulovali.

Paradoxom je, že profesor Mojžiš nereaguje na moje žiadosti o konzultáciu, práve tak ako mnoho ďalších fyzikov.

3.- na praktických modeloch sme dokázali, že simulačný program spracováva dáta v súlade s realitou a teda, že odstredivú silu je možné nie len rozdeľovať a usmerňovať, ale aj využívať na pohon tak dopravných prostriedkov, ako aj generátorov.

/Fyzici totiž tvrdia, že odstredivá sila je len akousi zdanlivou silou a že nepredstavuje výkon/

Pre lepšie pochopenie to vysvetlím takto:

Ak máte v odstredivke nerovnomerne rozložené prádlo, tak sa pračka pri odstreďovaní začne chvieť. Toto je spôsobené tým, že odstredivá sila vznikajúca pri rotácii odstredivky tiež nie je rozložená rovnomerne a je to presne táto sila, ktorá rozkýve celú pračku.

Ak by som sa mal vyjadriť sprosto:

Určite mnohí z vás už vyskúšali sexovať na odstreďujúcej pračke. No a teraz si predstavte, že toto rozkývanie, alebo chvenie, či vibrovanie práčky považujú fyzici len za akúsi zdanlivú silu. Lenže každé, aj čo ako slabé chvenie je vyvolané nejakou silou, teda prácou na ktorú je potrebné dodať energiu a teda sa jedná jednoznačne o výkon a v žiadnom prípade toto chvenie, vyvolané práve účinkami odstredivej sily nie je len zdanlivé.

Ale možno vás pobaví predstava toho, ako sa vám nejaký fyzik snaží vysvetliť, že táto sila je len akousi zdanlivou silou a teda že aj prípadný orgazmus, ktorý ste takýmto spôsobom – sexovaním na pračke – dosiahli, je len zdanlivým výplodom vašej fantázieJ.

No a práve túto podľa fyzikov zdanlivú silu je možné usmerniť tak, aby nespôsobovala chvenie, ako napríklad pri pračke, ale aby pôsobila len jedným smerom, takže ak by sme aplikovali takéto rozdelenie a usmernenie odstredivej sily na pračku, začala by sa pohybovať jedným smerom.

Zostrojil som model rotora rozdeľujúceho a usmerňujúceho odstredivú silu a teraz hľadám niekoho, kto je schopný takýto rotor vyrobiť tak, aby ho bolo možné testovať a aplikovať na pohon tak dopravných prostriedkov, ako aj na generátory.

Tu je fotka rotora na ktorej je model s dvomi excentricky uloženými rotormi, ktoré zabezpečujú rozdelenie a nasmerovanie odstredivej sily:

  

Žiaľ mám k dispozícii len ručné náradie – vŕtačku, flexu a tak podobne a priestory, ktoré ponúka panelákový byt, takže hľadám niekoho, kto by vedel vyrobiť podľa tohto modelu takéto zariadenie, aby sa dali merať konkrétne parametre. Bližšie informácie o princípe fungovania takéhoto generátora nájdete na mojej webovej stránke:

http://cms.rovnica-sveta2.webnode.sk/

Ak ste pochopili, ale naozaj len ak ste pochopili a máte záujem akoukoľvek formou sa podieľať na realizácii tohto projektu kontakt nájdete na tej stránke tiež.

Privítal by som aj to, ak by niektoré médiá prejavili záujem konfrontovať tento objav a vynález s odborníkmi z oblasti fyziky, pretože to by značne urýchlilo realizáciu projektu.

Aby neprišlo k nejakým nedorozumeniam, tak si skôr než ma budete kontaktovať prečítajte na mojej stránke niečo o mne v sekcii „o nás“ , pretože môj životný príbeh je naozaj divoký, ale ak si myslíte, že takúto technológiu vám prinesie niekto z odborníkov, ktorí považujú fyzikálne zákony za sväté a odstredivú silu len za fikciu, tak potom čakajte ďalej, možno sa raz dočkáte.

No a chytrákom, ktorí budú mať potrebu komentovať tento článok takým spôsobom, že ma budú označovať za idiota, nevzdelanca a podvodníka odkazujem len toľko:

„Vyvráťte moje prepočty, alebo dokážte, že sme manipulovali simulačné programy a žiadajte si odo mňa odmenu, alebo sklapnite, lebo aj tak nemám čas reagovať na vaše intelektuálne perly“.

Predmetné videá nájdete na You tube pod mojím menom, alebo na mojej webovej stránke.

Pre tých ktorí pochopili:

Dňa 03.01.2018 zaevidoval Úrad priem. vl. SR /patentový úrad/ v B. Bystrici prihlášku patentu s názvom: „Využívanie účinkov odstredivej sily na pohon generátorov“. Tomuto vynálezu bola pridelená spisová značka: PP 1 – 2018.

Zdravím vás a nezabudnite, že ak budete používať pračku na iné činnosti než je určená, nemuseli by vám uznať pri jej poškodení reklamáciu J.

Pavol Nemeš

Prelom v boji s pandémiou, alebo ako sa dá ukončiť lockdown bezpečne.

12.02.2021

Predstavte si, že pred cestou do školy, práce, alebo aj na spoločenské podujatie, či do reštaurácie si nasadíte ochranné rúško, ktoré dokáže odhaliť vírus Covid 19 vo Vašom dychu. Stačí vybaviť ochranné rúško, alebo respirátor indikačnou látkou tak, že vírus bude zistený v dychu človeka a podobne, ako to je pri antigénových testoch. V prípade ak je osoba [...]

Vyvrátenie zákona o zachovaní energie?

31.05.2020

Podarilo sa nám to, čo takmer všetci považujú za nemožné? Paradoxne sme mali riešenie priamo pred očami. Posúďte sami, či táto nová technológia znamená energiu zadarmo pre každého. V tomto krátkom videu je vysvetlený princíp fungovania: https://www.youtube.com/watch?v=SV2IARAOoZc&feature=youtu.be

Čo sa učí na našich školách a čo je realita.

19.05.2020

Ak chcete zistiť ako to je s odstredivou silou, pravdepodobne natrafíte na podobné tvrdenie: Jedným z prominentných vinníkov, zodpovedných za zmätky spojené s odstredivou silou, je aj zakladateľ modernej kozmonautiky Wernher von Braun. Ten vysvetľoval pohyb družíc po kruhových dráhach rovnováhou medzi odstredivou a gravitačnou silou. Nuž, aj géniovia majú slabšie chvíľky. [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 116069x
Priemerná čítanosť článkov: 3414x

Autor blogu

Kategórie