Založ si blog

Súboj faktov s hlúposťou, alebo voľná energia na dosah.

 

Myslím si, že môžeme za hlúposť označiť stav, keď vedecká elita našej spoločnosti odmieta preveriť fakty poukazujúce na chyby v niekoľkých fyzikálnych zákonoch a to len z toho dôvodu, že títo vedci také niečo považujú za nemožné.

Vedci jednoducho ignorujú predložené dôkazy o funkčnosti takéhoto zariadenia.

To bol dôvod, prečo bolo podané trestné oznámenie, keďže ignorovaním možnosti takúto technológiu využívať sa vedci dopúšťajú trestného činu všeobecného ohrozenia podľa § 285 Trestného zákona.

Dňa 30. Mája 2018 okresná prokuratúra Bratislava l odovzdala toto trestné oznámenie na vybavenie poverenému príslušníkovi PZ Obvodného oddelenia Staré mesto – západ Odboru poriadkovej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava l.

Tým sa dostáva tento súboj faktov proti hlúposti do fázy, keď v priebehu vyšetrovania bude nutné konfrontovať predmetné fakty s odmietavým postojom vedcov zo Slovenskej akadémie vied.

Možno si poviete, že vás také niečo nezaujíma, ale práve tento objav sa dotýka bytostne každého z nás, pretože sa jedná o vyriešenie problematiky globálneho otepľovania, zbavenia sa závislosti na fosilných palivách a ochranu životného prostredia vo forme, aká tu doteraz nebola a to len preto, že vedecká elita našej spoločnosti také niečo považovala za nemožné.

Nie som spisovateľ a predsa som napísal knihu, ktorá zmení svet ako ho poznáme.

https://rovnica-sveta2.webnode.sk/

Nie som fyzik a predsa som dokázal, že hneď niekoľko fyzikálnych zákonov je nesprávnych.

https://rovnica-sveta2.webnode.sk/projekty/

Nie som svätec a predsa som prišiel na to, ako sa dá náš svet vyliečiť a zachrániť.

https://save-the-world24.webnode.sk/

Zdajú sa vám tieto slová silné? Tak si počkajte na konfrontáciu predmetného objavu s vedcami zo SAV a potom posúďte kto má pravdu.

Ak chcete sledovať, ako tento súboj dopadne, tak o tom budeme informovať na facebook – u v skupine klub 2012:

https://www.facebook.com/groups/126598297492479/

Pavol Nemeš

Prelom v boji s pandémiou, alebo ako sa dá ukončiť lockdown bezpečne.

12.02.2021

Predstavte si, že pred cestou do školy, práce, alebo aj na spoločenské podujatie, či do reštaurácie si nasadíte ochranné rúško, ktoré dokáže odhaliť vírus Covid 19 vo Vašom dychu. Stačí vybaviť ochranné rúško, alebo respirátor indikačnou látkou tak, že vírus bude zistený v dychu človeka a podobne, ako to je pri antigénových testoch. V prípade ak je osoba [...]

Vyvrátenie zákona o zachovaní energie?

31.05.2020

Podarilo sa nám to, čo takmer všetci považujú za nemožné? Paradoxne sme mali riešenie priamo pred očami. Posúďte sami, či táto nová technológia znamená energiu zadarmo pre každého. V tomto krátkom videu je vysvetlený princíp fungovania: https://www.youtube.com/watch?v=SV2IARAOoZc&feature=youtu.be

Čo sa učí na našich školách a čo je realita.

19.05.2020

Ak chcete zistiť ako to je s odstredivou silou, pravdepodobne natrafíte na podobné tvrdenie: Jedným z prominentných vinníkov, zodpovedných za zmätky spojené s odstredivou silou, je aj zakladateľ modernej kozmonautiky Wernher von Braun. Ten vysvetľoval pohyb družíc po kruhových dráhach rovnováhou medzi odstredivou a gravitačnou silou. Nuž, aj géniovia majú slabšie chvíľky. [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 34
Celková čítanosť: 116804x
Priemerná čítanosť článkov: 3435x

Autor blogu

Kategórie